Kerkdiensten


Je ziet het pas als je het door hebt, is een bekende uitspraak van Johan Cruijff. En in het evangelie naar Johannes doet Jezus een vergelijkbare uitspraak. Wat gaan we zien als we wat doorhebben? Over Franz Kafka, Hannah Arendt en een lijntjespuzzel (7 mei 2023)

Een opvallend Paaslied, The Lord of the Dance, ziet Pasen als dans. Hoe komt de schrijver van het lied daarbij? Aries van Meeteren zoekt het antwoord in het nieuwste boek van Frits de Lange, Overweldigend leven met wat je niet in de hand hebt (9 april 2023).

Wat zouden we soms graag, als we het even niet meer zien zitten, een ingrijpen van boven willen. Een hand, een stem, die het allemaal voor ons in orde maakt. Griekse toneelschrijvers vonden de Deus ex Machina uit: God uit een machine. Een heel gek concept? Het hangt er vanaf hoe je ernaar kijkt, zegt Aries van Meeteren (22 januari 2023)

Doe goed en zoek recht is het thema van de landelijke week van gebed. In een oecumenische viering met de gereformeerde kerk van Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld onderzoekt ds. Aries van Meeteren hoe we daarmee aan de slag kunnen (15 januari 2023)

We kregen de hele dag door cookies aangeboden. Op internet wel te verstaan. Want techbedrijven zijn ons graag van dienst, maar wel in ruil voor onze privacy. In hoeverre doen wij iets voor anderen zónder er iets voor terug te willen, zonder waarom? Ds. Aries van Meeteren pakt er een gedicht van Gerard Reve bij (6 november 2022).

‘Een plas in relatie tot de mOaan onthult verborgen verbanden’ luidt een cryptisch zinnetje in de hoek van een houtsnede van M.C. Esscher. Wat heeft dat met het klimaat te maken en de gelijkenis van de rijke dwaas? Ds. Aries van Meeteren zoekt de verbanden (2 oktober 2022)

Wat kan een een tv-reclame over een waterijsje met meerdere lagen zeggen over de genezing van een bezeten man in Gerasa? Ds. Aries van Meeteren doet een suggestie (7 augustus 2022)

Het verhaal van de zondvloed is een buitengewoon duister verhaal is. Een verontrustend verhaal zelfs. Maar gelukkig is het ook een verhaal met een barst waarlangs licht kan binnenkomen. Naar dat licht gaat ds. Aries van Meeteren op zoek (10 juli 2022)

Wat als je op de markt, of in het winkelcentrum, van een enquêteur de vraag krijgt: “Wat betekent Pinksteren?” Of nog lastiger: “Wat betekent Pinksteren voor jou?” Ds. Aries van Meeteren zoekt naar wat hij zou antwoorden op die vraag (5 juni 2022)

De Paasoverdenking liet zich dit jaar niet zo eenvoudig schrijven. Er lijkt wel teveel duisternis voor het licht. Maar ja, zonder donker geen licht. Laat dat nu ook de essentie van Pasen zijn, zegt ds. Aries van Meeteren (17 april 2022)

In deze onzekere tijden zoekt ds. Aries van Meeteren naar licht in het donker, aan de hand van Katherine May, Michael Ignatieff en het kind in de kribbe (24 december 2021).

Kent u die goocheltruc met een ballon en een punaise? Als je de punaise zonder meer in de ballon steekt, knalt-ie. Maar plak je eerst een plakbandje op de ballon, dan blijft de ballon heel. Nou ja, heel langzaam loopt de lucht eruit. Het verhaal van Ruth is ook zo’n punaise-met-een-plakbandje bij het verhaal van Ezra, zegt ds. Aries van Meeteren (5 december 2021)

Al 131 jaar zijn de vrijzinnigen van de partij in Hardinxveld-Giessendam. Reden voor een (inhaal)jubileumviering! In zijn overdenking stelt ds. Aries van Meeteren de vraag wat een goed profiel voor ons zou zijn. En hij pakt er de Bergrede bij, waar Jezus de mensen ‘zout’ en ‘licht’ noemt. Kunnen we daar wat mee (26 september 2021)?

Weet u nog wat u deed op elf september 2001? Nine eleven is zo’n gebeurtenis waarvan velen zich dat nog goed herinneren. De impact was er dan ook naar en de schok dreunt nog altijd na. Ds. Aries van Meeteren legt de gebeurtenissen van weleer naast een bekend Bijbelverhaal, dat van Simson (12 september 2021)

Henoch wandelde met God, staat ergens zomaar midden in een gortdroog geslachtsregister. Werpen Soemerische kleitabletten enig licht op wat die cryptische zin betekent? Of kunnen we de betekenis ook dichterbij huis zoeken, vraagt ds. Aries van Meeteren zich af (1 augustus 2021).

Soms kennen we Bijbelverhalen zo door en door dat we niet meer alle details even scherp zien. We kennen de clou, de good guys, bad guys, dat we onze ogen sluiten voor wat er nu eigenlijk precies staat én voor wat ontbreekt. Ds. Aries van Meeteren pakt er zo’n verhaal bij (11 juli 2021).

‘Alle spreken over boven komt van beneden, ook de uitspraak dat iets van boven komt”, zei Kuitert al. Maar betekent dit dat alles wat we over boven zeggen verzonnen is? Is er wel een boven? Ds. Aries van Meeteren duikt erin (13 juni 2021).

We starten onze samenkomsten weer op. Iedereen is welkom (wel even vooraf opgeven), iedereen is in tel. Ds. Aries van Meeteren leest dat ook terug in het Pinksterverhaal, waarin iedereen wordt aangesproken (23 mei 2021).

Deze donderdag geen verhaal over Hemelvaart, maar over een omgekeerde beweging. Een stad die uit de hemel naar beneden komt. Of ligt het toch anders? Ds. Aries van Meeteren buigt zich over de tekst (13 mei 2021).

Ds. Aries van Meeteren denkt na over een andere kijk op het leven op onze aarde en staat stil bij de Maand van de Filosofie, St. Franciscus, de Bergrede en utopieën (29 april 2021)

De ongelovige Thomas staat model voor onze geloofstwijfel. Hij staat er in de traditie niet goed op. Maar twijfel hoort er helemaal bij, zegt ds. Zandrie Albada (16 april 2021).

Pasen gaat over bevrijding. Over opstaan wanneer we gevallen zijn. Hoe zit dat eigenlijk? Daarover denkt ds. Aries van Meeteren na in zijn Paasviering (1 april 2021).

Ds. Aries van Meeteren heeft het onder meer over Óscar Romero, Friedrich Nietzsche, Etty Hillesum en de weg naar binnen (18 maart 2021).

Brood hebben we elke dag nodig. Maar morgen ook nog. Laten we daar eens wat vaker bij stil staan, zegt ds. Aries van Meeteren (4 maart 2021).

Ds. Aries van Meeteren denkt na over anders denken, kringetjes doorbreken en een overbekend nummer van Ramses Shaffy (4 februari 2021)

Ds. Aries van Meeteren is gefascineerd door mensen die het roer omgooien en een andere richting inslaan. Hoe kom je daartoe, vraagt hij zich af (21 januari 2021).

Wat gaat 2021 ons brengen en wat brengen wij 2021? Een indringende vraag, waarover ds. Aries van Meeteren wil nadenken aan de hand van woorden van Jezus en de durf van een groepje hobbits (10 januari 2021)

Kerst 2020 is een kerst in lockdown. In plaats van een afgeladen kerk, kunnen we een speld horen vallen. Wat nu? Ds. Aries van Meeteren gaat te raden bij een ruim 200 jaar oud kerstlied (24 december 2020)

Net als veel mensen hebben we de kerstboom vroeg opgezet. We snakken naar lichtpuntjes in deze donkere tijd. Laten we ook lichtpuntjes voor elkaar zijn, zegt ds. Aries van Meeteren (6 december 2020)

Tijdens Allerheiligen staat een nogal weerbarstige gelijkenis op het programma, die van de wijze en de dwaze meisjes. Ds. Aries van Meeteren probeert er chocola van te maken (1 november 2020).

Tijdens de eerste gewone samenkomst in maanden staat ds. Aries van Meeteren stil bij oases op onze weg. Ook een viering kan zo’n Elim-ervaring zijn, zeker vandaag (4 oktober 2020).

“Laat me zien waar ik voor leef,” zingt Marco Borsato in ‘De Bestemming’. Het is het lied van de zinzoeker in ons. Gelukkig hoeven we niet alleen maar zoekers te zijn, zegt ds. Aries van Meeteren.

Hoe hou je hoop als er juist alle reden is voor wanhoop? Ds. Aries van Meeteren pakt er een oud verhaal bij en ontdekt dat hopen soms hard werken is.

Wat kunnen Bijbelteksten toch lastig zijn! Leessleutels kunnen helpen om een verhaal te openen. Soms komen we die sleutels op verrassende plekken tegen, zo blijkt uit de nieuwe online-viering van ds. Aries van Meeteren.

Een crisis is een kans, horen we soms. Maar als we zelf midden in een crisis zitten, is die kans vaak ver uit beeld. Een crisis is daarom in de eerste plaats een crisis, zegt ds. Aries van Meeteren.

Stilte heeft twee gezichten. Stilte kan weldadig zijn, maar ook gekmakend. Stilte legt bloot wat in ons is, zegt ds. Aries van Meeteren.

De roeptoeter regeert, lijkt het soms wel. De meningen vliegen ons soms om de oren. Maar kloppen ze ook? Een online-viering van onze voorganger Aries van Meeteren met een robotnieuwslezer, Paulus en open ramen.

We willen lucht, we willen leven, we willen ruimte om er te mogen zijn. Geef die ruimte dan ook aan elkaar, zo leest ds. Aries van Meeteren in de gouden regel.

Ds. Zandrie Albada staat in zijn onlineviering stil bij de wereldwijde protesten tegen rassendiscriminatie. Die houden ons een spiegel voor, zegt hij.

Na Hemelvaart komt Pinksteren. En dat is maar goed ook. Zonder geestkracht gaat het niet, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (31 mei 2020).

Hemelvaart is als christelijk feest wat stiefmoederlijk bedeeld. We houden het alleen als vrije dag in ere. En dat is best jammer, vindt ds. Aries van Meeteren. Want de tekst van Lucas bevat, voor wie het wil zien, een boodschap voor wat tegenwoordig wel heet ‘het nieuwe normaal’ (24 mei 2020)

Ds. Zandrie Albada neemt ons mee naar de heide. De paarse velden vormen het decor om het eens te hebben over herders. Om een goede herder te zijn heb je veel moed nodig (10 mei 2020)

De intelligente lockdown duurt voort. Nog maanden. Dat begint te knellen, ziet ds. A.P.B. van Meeteren om zich heen. Eenvoudige oplossingen zijn er niet. Het is tobben (26 april 2020).

Een nieuw begin? Wanneer dan? We tellen af. Maar laten we meer doen dan alleen tellen, zegt ds. A.P.B. van Meeteren in onze nieuwste online-viering (19 april 2020).

We dromen alvast van een nieuw begin. Maar we zien er nog zo weinig van, net zo min als de vrouwen aan het graf van Jezus, zegt ds. A.P.B. van Meeteren. Maar blijf hoop houden (12 april 2020).

Ds. A.P.B. van Meeteren staat in de Witte Donderdag-viering stil bij de sterfdag van de Duitse theoloog en verzetstrijder Dietrich Bonhoeffer en bij het waken van Jezus in Gethsemane (9 april 2020).

Houden we de intelligente lockdown nog vol? Ds. A.P.B. van Meeteren ziet overal hoopvolle initiatieven ontstaan om de tijd een beetje door te komen. Dat moet ook wel, anders krijgen de stenen het voor het zeggen (2 april 2020)

We beleven historische tijden, zegt ds. A.P.B. van Meeteren. Tijden die uitnodigen om het eens over een andere boeg te gooien nu het tijdelijk niet lukt om te leven zoals we gewend waren (26 maart 2020)

Door de corona-crisis hebben we onze kerkdiensten helaas tijdelijk moeten stilleggen. Ds. A.P.B. van Meeteren zoekt naar houvast in deze tijden. En hij vindt dat in een oeroud verhaal in Genesis (19 maart 2020).

Bij zijn doop wordt Jezus een ‘geliefde zoon van God’ genoemd. Wat betekent het voor Hem? En wat betekent het voor ons dat wij, om het Bijbel te zeggen, geliefde kinderen van God zijn, vraagt ds. A.P.B. van Meeteren zich af (1 maart 2020).

Jezus begint zijn zaligsprekingen met: “Zalig zijn de armen van geest.” Dat klinkt heel poëtisch. Maar wat betekent het? Ds. A.P.B. van Meeteren verkent de uitdrukking en komt uit bij een lied van Ramses Shaffy (2 februari 2020).

‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons’, is het thema van de gezamenlijke viering van de Gereformeerde Kerken van Hardinxveld en Boven-Hardinxveld en de Kerk met de Beelden (19 januari 2020).

Een nieuw begin is altijd lastig. Want hoe begin je opnieuw? Moeten we daarvoor eerst iets veranderen? Misschien kunnen we beter de nadruk op beginnen leggen, dan op ‘nieuw’, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (12 januari 2020)

Ben jij een Herodes of meer een Jozeffiguur als je te maken krijgt met onverwachte nieuwe dingen? Ds. A.P.B. van Meeteren geeft ons die vraag mee aan het begin van het nieuwe jaar (5 januari 2020)

Kerst is vanouds een belofte van de terugkeer van licht. We vieren dat niet voor niets op het moment dat de nacht het langst duurt. Pas in het donker zie je het licht. Licht dat klein begint, hulpeloos als een kind, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (24 december 2019)

Advent is afsluiten en vooruitkijken. Nu doen we dat natuurlijk het hele jaar door. Maar het is goed dat we daar in de kerk ook op een vast moment met rituelen bij stil staan. Want vooruitkijken, je moet het maar kunnen, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (1 december 2019)

De gelijkenis van de talenten is een lastig verhaal. Want waar verwijzen die talenten naar? Naar onze begaafdheden? Moeten we daarmee woekeren? Of gaat het om wat anders, vraagt ds. A.P.B. van Meeteren zich af (3 november 2019)

‘Je hebt niks te willen!’ Als we dat horen gaan onze stekels overeind staan. Maar toch zit er op een dieper niveau wel iets in, denkt ds. A.P.B. van Meeteren, aan de hand van het verhaal van de jacobsladder (6 oktober 2019)

Als je sommige politici moet geloven, gaan we onze ondergang tegemoet. En ook in de Bijbel komen we zulke geluiden tegen. Maar er klinkt ook een heel andere, hoopvolle stem, dwars tegen het doemdenken en pessimisme in, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (4 augustus 2019).

Alles van waarde is weerloos, zag ds. A.P.B. van Meeteren staan op een gebouw in Rotterdam. Alleen deed de neonverlichting van de eerste w het niet. Alles van aarde is weerloos. Hoe profetisch is dat, dacht hij (14 juli 2019)

Soms is het beter om eerst goed na te denken voor we wat zeggen of doen. In de Bergrede lezen we: ‘Oordeel niet opdat gij niet geoordeeld worde.’ Een lastige tekst die ‘slow thinking’ vereist, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (2 juni 2019)

Thomas heet wel ‘ongelovig’ te zijn. Maar is hij dat ook? En is het wel zo’n twijfelaar? Daar valt wel wat op af te dingen, ontdekt ds. A.P.B. van Meeteren (5 mei 2019)

Pasen is het feest van het nieuwe begin, licht na het duister, een nieuwe dageraad. Maar wat als een nieuw begin helemaal geen feestje is? Ds. A.P.B. van Meeteren denkt daar op Paasmorgen over na (21 april 2019)

WWJD is in bepaalde kringen een gevleugelde uitspraak. What would Jesus do. Een beetje ontmoedigende vraag, vindt ds. A.P.B. van Meeteren. Hij stelt voor om voor die J (ook) iets anders te lezen (7 april 2019).

Wat hebben de Sumerische stad Uruk, Kaïn en Abel en Arnon Grunberg met elkaar te maken? Ds. A.P.B. van Meeteren zoekt in de combinatie een sleutel om het oude Genesisverhaal voor ons relevant te maken (3 maart 2019)

‘Vergeef me!’ klinkt het vaak in liedjes. Twee eenvoudige woorden, maar er zit heel wat aan vast. Ds. A.P.B. van Meeteren (3 februari 2019) buigt zich over vergeving en de bevrijding die daar vanuit kan gaan.

‘Recht voor ogen’ is het thema van de oecumenische dienst die op 20 januari 2019 in onze kerk werd gehouden, samen met de Gereformeerde Kerk van Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld. Ook de katholieke gemeenschap van Hardinxveld was van de partij.

Licht verdrijft het duister. Dat is een eeuwenoude wijsheid, die ook verstopt zit in het dérde kerstverhaal dat we in de Bijbel vinden. Een kerstverhaal zonder stal, zonder wijzen uit het oosten, maar met een moeder, een kind en… een draak, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (6 januari 2018)

Freek de Jonge dicht in zijn Kerstgedicht: ‘Blijf het verhaal vertellen!’ Ds. A.P.B. van Meeteren sluit zich daarbij van harte aan. We hebben verhalen nodig als houvast in donkere tijd. Luister hier de gehele kerstnachtdienst terug, inclusief de muziek van Flutamuze.

Advent betekent komst, maar waarvan? En hoe bereid je je daarop voor? Ds. A.P.B. van Meeteren doet daar wat suggesties voor (2 december 2018)

Ken je dat? Je wil in alle oprechtheid A, maar er gebeurt B. Het pakt helemaal verkeerd uit! We noemen dat wel tragiek. Paulus schrijft daar mooie dingen over in zijn brief aan de Romeinen, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (7 oktober 2018)

Mosterdzaadjes groeien helemaal niet uit tot een imposante boom waar vogels in kunnen nestelen. Wat bedoelt Jezus dan met zijn gelijkenis? Ds. A.P.B. van Meeteren trekt een parallel met Albert Schweitzer (2 september 2018)

1 + 1 = 2. Dat snapt een kind. Maar soms geldt 1 + 1 = 3. Het geheel is meer dan de som der delen. Wat dat met de ark in de tabernakel te maken heeft, legt ds. A.P.B. van Meeteren uit in zijn overdenking (5 augustus 2018).

Het is goed dat Eva in het paradijs at van de boom van kennis van goed en kwaad. Het is noodzakelijk dat mensen zelf leren keuzes te maken en om voor die keuzes te staan, zegt ds. A.P.B. van Meeteren (1 juli 2018).

Mensen kunnen, als ze terugkijken op hun leven, spijt hebben van bepaalde keuzes die ze hebben gemaakt, of die voor hen zijn gemaakt. In het verhaal van Abraham leest ds. A.P.B. van Meeteren een wenk om daarmee om te gaan (17 juni 2018).

Als we het Onzevader bidden, zeggen we: ‘Leid ons niet in verzoeking’. In de Nieuwe Bijbelvertaling staat: ‘Leid ons niet in beproeving’. Wat zeggen we als we dat bidden? En wat zeggen die woorden ons nog, vraagt ds. A.P.B. van Meeteren zich af (27 mei 2018).

Leren we iets van alle herdenkingen van de Tweede Wereldoorlog? Het giftige mechanisme achter demonisering en kwaadsprekerij bestaat nog altijd. Ds. A.P.B. van Meeteren ziet op 6 mei 2018 een mogelijk tegengif: goedsprekerij.

Het Paasverhaal laat zich lezen als een oproep om te kleuren zonder lijntjes, legt ds. A.P.B. van Meeteren uit in zijn overdenking tijdens Paasmorgen 1 april 2018.

‘Maar Jezus, wat doet U nu?’ Opeens slaat Jezus om zich heen op het tempelplein. Althans, zo lezen we het verhaal van de ‘tempelreiniging’ vaak. Maar ds. A.P.B. van Meeteren pleit op 4 maart 2018 voor een andere lezing.

‘Recht door zee’ is het thema van de oecumenische gebedsdienst van 21 januari 2018. We waren te gast in de Gereformeerde Kerk van Hardinxveld-Giessendam. Ds. A. Spies ging voor en dacht na over het thema in het licht van de ervaring van Caribische christenen.

Het begin van het nieuwe jaar is voor veel mensen een moment om na te denken over wat ze willen veranderen in hun leven. Marcus geeft daar aan het begin van zijn evangelie een paar mooie wenken voor, vertelt ds. A.P.B. van Meeteren op 7 januari 2018.

Het kerstverhaal lijkt een knus tafereel te schetsen, met een kind in een kribbe, omringd door nieuwsgierige dieren en vrome herders. Maar het is eigenlijk een spannend tegen-verhaal, zegt ds. A.P.B. van Meeteren op kerstavond 2017.

Op 5 november 2017 hebben we onze overleden dierbaren herdacht. De overdenking van ds. A.P.B. van Meeteren ging over ‘gedragen worden’.

Gij zult genieten, luidt het elfde gebod. Tenminste als we het bedrijf achter het gelijknamige biertje mogen geloven. Maar wat als het leven ons niet alleen maar toelacht, vraagt ds. A.P.B. van Meeteren zich af in de dienst van 1 oktober 2017.

‘Gedenk te sterven’ was het Leitmotiv in de Middeleeuwen. De Renaissance maakte daar ‘Pluk de dag’ van. Ds. A.P.B. van Meeteren denkt op 20 augustus 2017 na over een ander perspectief: ‘Gedenk te leven’.

Weten we eigenlijk wat we bidden als we het Onzevader opzeggen? Ds. A.P.B. van Meeteren geeft op 18 juni 2017 een uitleg.

Jezus belooft zijn leerlingen een trooster. Maar wat moeten we ons daarbij voorstellen, vraagt ds. A.P.B. van Meeteren zich af op 7 mei 2017.

Met wie of wat vecht Jacob aan de grensrivier de Jabbok? Ds. A.P.B. van Meeteren belicht op 5 februari 2017 het oerverhaal met een verrassende invalshoek.

‘Jouw hand, mijn glimlach’. Met dat thema hebben vier kerken in Hardinxveld op 15 januari 2017 een gezamenlijke viering gehouden. Een hartverwarmende dienst!

Driekoningen is een feest met een merkwaardige naam. Het verwijst naar de Wijzen uit het Oosten. Dat waren géén koningen en het waren er geen drie. Toch breekt Ds. A.P.B. van Meeteren op 8 januari 2017 een lans voor de naam Driekoningen.

We kijken uit naar kerst, het feest waarmee we vieren dat het licht uiteindelijk overwint. Luister naar de overdenking van Ds. A.P.B. van Meeteren op 27 november 2016.

Leren leven met verschil, is het thema van de dienst op 13 november 2016. Ds. A.P.B. van Meeteren staat stil bij zwarte piet en het verlangen naar het paradijs.

Soms zouden we graag wat meer zelfvertrouwen hebben. Jezus zegt dat we al heel ver komen met een vertrouwen zo groot als een mosterdzaadje, zo houdt ds. A.P.B. van Meeteren ons voor op 9 oktober 2016.

Onze predikant A.P.B. van Meeteren denkt op 31 juli 2016 met ons na over wat ons draagt in moeilijke tijden en hoe we daardoor verder kunnen.

Ds. H. Hartogsveld stelt op 17 juli 2016 twee verhalen over gastvrijheid centraal: de drie mannen die op bezoek gaan bij Abraham en Jezus die aanschuift bij Martha en Maria.

Ds. J. de Waard vraagt zich op 10 juli 2016 af waar onze zorg naar uit zou moeten gaan. Letten we vooral op ons eigen belang of stellen we ons vertrouwen op God?

Ds. M. Walburg nodigt ons in haar overdenking van 3 juli 2016 uit om met een wijde blik de wereld te bezien en uit ons raam te klimmen, zoals de honderdjarige in de bekende roman van Jonas Jonasson.

Ds. Th. Huisman-Verspui spreekt op 26 juni 2016 over de toekomst. We zijn er nieuwsgierig naar en tegelijk ook huiverig voor. God nodigt ons uit om het gewoon te wagen.

Ds. Aries van Meeteren laat ons op 29 mei 2016 kennismaken met Prediker en de vele prachtige inzichten die in dit caleidoscopische boekje zijn te vinden.

Pinksterdienst (15 mei 2016) onder leiding van ds. Henk Hartogsveld en begin van de wisseldiensten met Onze Roeping Getrouw in Sliedrecht.

Viering van ds. Jinne de Waard van 1 mei 2016, gehouden bij Onze Roeping Getrouw in Sliedrecht.

Overdenking van Aries van Meeteren gehouden tijdens de dienst op 10 april 2016 waarin hij intrede deed in onze gemeenschap. Van Meeteren liet ons kennismaken met de Meegagod.

 

Top